Pályázz ma, fejlessz holnap !Projekttervezés

Minden pályázat életútja egy tervvel, egy ötlettel, egy álommal kezdődik. Mit szeretnénk megvalósítani? Mire vágyunk? Milyen fejlesztést szeretnénk a cégünknél kivitelezni?

Nagyon fontos, hogy megkeressük, van-e az ügyfelünk elképzeléseihez kapcsolódó pályázati és támogatási lehetőség? Amennyiben igen, elengedhetetlen, hogy minden pontban megfeleljen, tehát ideális jelentkező legyen. Ehhez kiváló segítséget nyújt a díjmentes előminősítés. Ezzel jogilag és pénzügyileg átlátjuk, hogy a partnerünk előnyös helyzetből indul-e, illetve mekkora eséllyel felel meg a bírálati szempontrendszernek.

Ezen túl a következő lépés az a bizonyos projekt, ami nélkül nincs pályázat. Nagyon fontos, hogy csak olyan pályázatot nyújtunk be, amely maximálisan megfelel a kiírásnak! Ebből következik, hogy a projektet, az elképzelést is olyanra kell szabni, úgy kell alakítani, variálni, amely a pályázati feltételrendszerhez igazodik. Természetesen a legfontosabb, hogy minden az ügyfél igényei szerint készüljön el, hogy a megbízónk elképzelései valósuljanak meg.

A projekttervezést követi a pályázatírás.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Elérhetőségeink
Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.
Kövessen bennünket a közösségi médiában
https://palyazatneked.hu/wp-content/uploads/2024/09/valsagallo_logo_hu_27803837-2-160x160.png

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu