Pályázz ma, fejlessz holnap !Projektmenedzsment

Amikor meglátjuk, hogy egy pályázati kiírás 60-70 oldalból áll, bizony rájövünk, hogy nem egyszerű feladat értelmezni, a lényeget kigyűjteni belőle, és annak megfelelően egy minden szempontból érvényes pályázatot készíteni.

Milyen jó érzés is, amikor értesítést kapunk a sikeres pályázatról, megköthetjük a Támogatói szerződést és megvalósíthatjuk az elképzeléseinket ! Igen ám, csak hogy a pályázati forrás elnyerését követően az összeg lehívása, és a projektek, a szabályrendszereknek megfelelő megvalósítása sokszor bonyolultabb és nehezebb feladat, mint a korábban nehéznek hitt pályázati anyag összeállítása.

Sokszor egy projekt megvalósítása eltér a pályázatban tervezettől, ezért ennek a koordinálása nagyon összetett és kiemelten fontos feladat.

Mint projektmenedzserek, ismerjük az eljárási rend részleteit, a támogatási szerződés megkötésétől, az utolsó elszámolásig, és kifizetési kérelem elfogadásáig állunk a megbízók rendelkezésére.

A pályázat megírása, a támogatás elnyerése egy nagyon összetett feladat, azonban ez csak a kezdete, hogy a projekt sikerrel is záruljon. Ehhez elengedhetetlen a projektmenedzsment.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Elérhetőségeink
Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.
Kövessen bennünket a közösségi médiában
https://palyazatneked.hu/wp-content/uploads/2024/09/valsagallo_logo_hu_27803837-2-160x160.png

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu