Meghosszabbított határidő! Ginop Plusz-3.2.1-21 – Munkaerő fejlesztési támogatás – bér, képzés és tanácsadás!

Gazdaságfejlesztési és innovációs pályázatok Munkahely és bértámogatások Művészeti és kulturális pályázatok, ösztöndíjak Turisztikai és vidékfejlesztési támogatási lehetőségek Civil szféra és önkormányzatok pályázatai Kockázati tőkebefektetések Hitel és egyéb forrásteremtési lehetőségek Projekt előkészítés, projektmenedzsment és üzleti tervezés Vállalkozásfejlesztési tanácsadás

A támogatás célja, hogy a feltételeknek megfelelő vállalkozásoknak továbbadott támogatást nyújtson a munkahelyi képzések megvalósításához, ezzel növelve a termelékenységüket. Kérelem a második meghirdetési szakaszban  2022. február 15. napjától 2023. július 31. napjáig nyújtható be!

A pályázaton indulhatnak:

Mikro- kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok Magyarország teljes területén (Budapest sem kivétel!)

Támogatott vállalkozások:

  • Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok
  • Mikro-, kis és középvállalkozások, amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel
  • Nagyvállalatok, amelyek rendelkeznek legalább 2 lezárt, teljes üzleti évvel

Az igénylőnek rendelkeznie kell önerővel, nem lehet köztartozása, nem állhat felszámolás alatt. Ugyanazon vállalkozás többször is benyújthat támogatási kérelmet képzések megvalósítására, amennyiben a korábbi igénylési körben támogatott képzések megvalósultak, és a záró elszámolást benyújtotta.

A támogatás mértéke:

  • Az egy főre jutó maximálisan elszámolható képzési költség 250 000 Ft, ami maximálisan 350.000 Ft/főre növelhető, amennyiben a továbbadott támogatás mértékének növeléséhez kapcsolódó indikatív feltételeket teljesíti.
  • A támogatás összege nagyvállalatok esetén maximum 150 millió Ft, KKV-k esetén maximum 75 millió Ft.
  • A támogatás mértéke nagyvállalatoknál 50%, mikro- és kisvállalkozásoknál 70%, középvállalkozások esetében pedig 60%.

Támogatható képzések:

  • Soft skill képzések (pl. együttműködésfejlesztés, kommunikáció, munkavégzési hatékonyság, vezetők fejlesztése): a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzésére vagy fejlesztésére irányuló képzés, ami ágazattól, szakmától független. Ilyenek pl. a kommunikációs képzések, a vezetői készségek fejlesztését célzó tanfolyamok vagy a projekt alapú csapatmunka képzés.

  • IKT (információs és kommunikációs technológiákra) irányuló képzés: Olyan képzés, amely digitális technológia alkalmazásához szükséges kompetencia megszerzésére és fejlesztésére irányul. Többek között ide lehet sorolni az irodai szoftverek használatával kapcsolatos képzéseket, a CNC programozási ismereteket vagy a Java programnyelvet oktató képzéseket.

  • Nyelvi képzés: A nyelvtudás és nyelvvizsga megszerzéséhez szükséges ismeretek, képességek elsajátítása nyelvi tanfolyamokon keresztül.

     

    Szakmai ismeretre irányuló képzés: Olyan képzések, amelyek szakmai képzés vagy részszakmára felkészítő szakmai oktatás, vagy valamilyen foglalkozás, munkakör, vagy munkatevékenység magasabb szintű végzéséhez szükséges kompetencia megszerzésére, fejlesztésére irányul.

    A támogatás igényléséhez fontos feltétel, hogy az KKV-k esetében minimum 3, a nagyvállalatok esetében minimum 8 fő képzése szükséges!

    Képzési formák:

    • kontaktórás
    • online
    • távoktatás
    • zárt rendszerű távoktatás

A Pályázat Neked csapata nem kizárólag a pályázatírásban, hanem az országosan működő képző partnerekkel együttesen a teljes pályázat és képzés/tanácsadás lebonyolítását vállalja!

További információ kérhető: info@palyazatneked.hu

Elérhetőségeink
Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.
Kövessen bennünket a közösségi médiában
https://palyazatneked.hu/wp-content/uploads/2024/09/valsagallo_logo_hu_27803837-2-160x160.png

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu

Copyright Pályázatneked. All rights reserved.
Developed by Nagyisu